Αγρο-μετεωρολογικοί σταθμοί μέτρησης με δυνατότητα πρόβλεψης ασθενειών Βρίσκεστε εδώ : Αρχική Προϊόντα Γεωργία Ακριβείας - Φυτά Αγρο-μετεωρολογικοί σταθμοί μέτρησης με δυνατότητα πρόβλεψης ασθενειών

Κατηγορίες


Η μετάδοση των δεδομένων στους μετεωρολογικούς σταθμούς γίνεται συνήθως μέσω γραμμής GPRS – INTERNET (κινητή Τηλεφωνία). Ο χειριστής έχει την δυνατότητα να δει και να επεξεργαστεί τα δεδομένα μέσω internet από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Η εφαρμογή internet η οποία λαμβάνει και επεξεργάζεται τις μετρήσεις είναι σε πολλές διαφορετικές γλώσσες όπως Αγγλικά, Ελληνικά, Βουλγάρικα κ.ά. Ο σταθμός λειτουργεί με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και ηλιακό συλλέκτη ο οποίος φορτίζει τις μπαταρίες. Η λήψη και καταγραφή των μετρήσεων στον σταθμό είναι επιλεγόμενη από τον χρήστη στην περιοχή 10 – 120 λεπτά. Ο ρυθμός αποστολής των μετρήσεων από τον σταθμό στο internet είναι επιλεγόμενος από τον χειριστή και συγκεκριμένα επιλογή αποστολής ανά 10 λεπτα έως και ανά 24 ώρες.

Ο χειριστής έχει την δυνατότητα να προγραμματίσει όρια τιμών για όλους τους αισθητήρες. Σε περίπτωση που κάποιος από τους αισθητήρες βγει εκτός ορίων, τότε ο σταθμός μπορεί να στείλει αυτόματα, γραπτό μήνυμα σε αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχει επιλέξει ο χειριστής ή email. Τα δεδομένα εμφανίζονται σε μορφή πίνακα. Ο χειριστής έχει την δυνατότητα να επιλέξει ποιά από τα δεδομένα θα εμφανίζονται και ποιά όχι. Ο χειριστής μπορεί να επιλέξει την εμφάνιση δεδομένων συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος. Με ένα κλικ του ποντικιού υπολογίζονται και εμφανίζονται αυτόματα, οι ημερήσιες και οι μηνιαίες τιμές των μετρούμενων παραμέτρων. Ο χειριστής μπορεί να δει τις μετρήσεις σε μορφή γραφημάτων. Μπορεί να επιλέξει ποιες παράμετροι θα εμφανίζονται στο γράφημα. Το γράφημα μπορεί να εμφανίζει τις ωριαίες, ημερήσιες ή μηνιαίες τιμές.

Στους αγρο-μετεωρολογικούς σταθμούς το σύστημα υπολογίζει και εμφανίζει ημεροβαθμούς για επιλεγόμενο χρονικό διάστημα και με επιλεγόμενο κατώφλι. Το σύστημα υπολογίζει και εμφανίζει την εξατμισοδιαπνοή (ΕΤ). To σύστημα μπορεί να υπολογίζει την επικινδυνότητα προσβολών από ασθένειες για δέντρα, αμπέλι, πατάτες, κρεμμύδια, καρότα, ντομάτες, μήλα, αχλάδια, πορτοκάλια, κτλ.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, καθώς επίσης και για την αποστολή αναλυτικής προσφοράς, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@scientact.com.gr ή να στείλετε απευθείας ζήτηση.